Всі категорії новин
Пустовий: контрольні матчі з Чехією та Ізраїлем будуть корисними для нас

Пустовий: контрольні матчі з Чехією та Ізраїлем будуть корисними для нас

Центровий національної збірної України Артем Пустовий оцінив свій третій сезон в Іспанії, а також поділився враженнями від тренувального табору збірної напередодні матчів кваліфікації чемпіонату світу-2019.

Про старт підготовки до матчів відбору на ЧС-2019

«Ми готові вирішувати поставлені завдання. Усі хлопці зібралися, як і в минулі роки. У нас дружній колектив, зараз ще трохи потренуємося і взагалі будемо «вирішувати справи». Тренуватися будемо майже місяць - 20 днів. Це взимку був всього лише тиждень, а зараз у нас є більше часу підготуватися, розібрати гравців.

Контрольні матчі з Чехією та Ізраїлем допоможуть нам знайти зіграність, відпрацювати комбінації в ігровому режимі - це буде корисно для нас.

Фізичний стан після важкого сезону? Важко, але тим, хто закінчив сезон в травні, дали трохи відпочити. Зараз усе нормально - готові працювати далі».

Про третій сезон у складі іспанського Обрадойро

«У другій частині сезону ми втратили командну гру і більше стали грати кожен сам за себе. Не було командного духу, який був на початку сезону. В кінці сезону, начебто, повернули його, але вже було пізно. Деякі люди у нас, напевно, хотіли набити собі статистику. Не було тієї згуртованості: на початку сезону були більш дружніми, допомагали один одному, а в другій половині втратили це відчуття.

Триочкові кидки? Кидав-кидав. У матчі з Реалом ось кинув три рази - все не влучив. Тренер мені дозволив кидати в цій грі, а по сезону не дозволяє - це була тільки одна гра.

Я провів в Іспанії три сезони і мені дуже подобається цей чемпіонат. Хотілося б залишитися там і поки не хотілося б переходити в якусь іншу лігу. В Іспанії дуже цікавий і непередбачуваний чемпіонат і це мені подобається».

Нагадаємо, 29 червня національна збірна України зіграє у відборі на чемпіонат світу проти Туреччини на виїзді, а 1 липня у київському Палаці спорту протистоятиме команді Латвії.

Квитки на домашній матч проти латвійців ви можете придбати за цим посиланням.

Favbet